Bli en influencer

Vill du bli en influencer, eller är redan en influencer och vill börja tjäna pengar på dina sociala medier? Då har du kommit till helt rätt blogginlägg. Vi på Influencermarketing.se skriver om influencer marketing, hur man blir en influencer och hur man som influencer tjänar pengar på sina sociala kanaler.

Influencermarketing.se ägs av influencer marketing-nätverket Interlaced Influencers.

Så blir du en influencer

Om du har kanaler på sociala medier idag så är det sannolikt att du nu strävar efter att börja tjäna pengar på dina kanaler. Oavsett om du är aktiv på blogg, Instagram, YouTube, Snapchat eller TikTok så kan du tjäna pengar på att bli en influencer.

  1. Börja med att registrera dig som influencer hos Interlaced Influencers genom att klicka här.

  2. När du har blivit godkänd till att bli en influencer hos Interlaced så kan du börja ansöka till betalda samarbeten och dela med dig av annonslänkar du får betalt varje gång någon handlar genom dina länkar eller använder en personlig rabattkod som tillhör dig.

Vilka varumärken kan man samarbeta med som influencer?

Antalet varumärken du som influencer kan samarbeta med är oändliga - men dom du finner hos Interlaced Influencers är bland annat varumärken såsom Jotex, Lyko, Cocopanda, Glossybox, Ellos, Protein.se, Nextory, Partykungen och Herobility - tillsammans med över 50 andra annonsörer inom annonslänkar. Inom betalda samarbeten hittar du varje månad mellan 50 - 100 betalda samarbeten att ansöka till.

Hur blir man en influencer?

För att reda ut hur man blir en influencer behöver vi först reda ut vad en influencer är. En influencer är en person, som genom sina sociala medier, har en följarbas där ett förtroende för personen bakom den sociala kanalen finns. En influencer, eller en influerare, är alltså en person som har inflytande hos sina följare och således har möjlighet att influera dessa.

Det finns ingen formel för att bli en influencer och börja hitta samarbeten på Instagram - men man brukar säga att en influencer blir du när du har arbetat upp ett förtroende och en lojalitet hos din följarbas - och det bästa sättet att göra det är att skapa attraktivt, intressant eller informativt innehåll i dina sociala medier - och att våga vara personlig.

Välkommen att bli en influencer hos ossInterlaced Influencers börja att börja tjäna pengar på dina sociala medier!