4 tips för att maximera intäkterna under Black Week

Med start måndagen den 25/11 går Black Week 2019 av stapeln som väntas bli årets största shoppingvecka som kulminerar med Black Friday fredagen den 29/11. Med annonslänkar genom Interlaced Influencers kan du som influencer tjäna betydligt mer pengar än vad du normalt gör genom att tipsa om produkter i blogginlägg, på Instagram, SnapChat eller andra sociala medier. I detta inlägg bjuder vi på 4 snabba och enkla tips för att maximera intäkterna som influencer under denna historiskt stora shoppingvecka!

Skapa en plan i början av veckan

Ta gärna lite tid i början av veckan för att läsa igenom nyhetsbrev och kampanjer för att se vilja erbjudanden som du finner intressanta för din målgrupp på din blogg och / eller din Instagram. Välj ut dom bästa och försöka att strukturera ut dina publikationer i förväg. Schemaläggning av blogginlägg är en mycket god idé!

Använd annonslänkarna överallt – och varje dag

Dina följare är nämligen betydligt mer benägna att köpa under denna stora REA än vad dom är normalt sett. Många av dina följare är redan intresserade av att köpa hos några av dom annonsörer som du rekommenderar – ditt jobb blir helt enkelt att få in det där viktiga klicket som skapar själva köpet.

Leta efter dom bästa rabatterna som passar din målgrupp

Se till att göra din research och ta del av nyhetsutskick från dina influencernätverk eller från dom butikerna som du tror kan passa din målgrupp. Om du exempelvis är aktiv inom träning så kan du rekommendera annonsörer som säljer träningskläder och kosttillskott. Sammanställ dom erbjudanden du gillar på ett enkelt sätt i form av ett collage eller i en lista så att dina läsare / följare lätt kan hitta dit.

Var ute i god tid

Som influencer vill du självklart att dina läsare / följare ska hitta dom bästa tipsen genom dig och dina annonslänkar – så till att ställa klockan och få ut dina bästa tips i tid så att chansen är som störst att det är genom dig det handlas.

Vi hoppas att dessa 4 enkla tips kan hjälpa dig med att maximera intäkterna rejält under Black Week i allmänhet och Black Friday i synnerhet. Tveka inte att höra av dig till ditt influencernätverk om du behöver hjälp med att komma igång med att tjäna pengar inför denna enorma shoppingvecka, vi är övertygade om att dom hjälper till!