Välkommen till Interlaced Influencers - Ebba!

Interlaced-teamet växer fort och idag välkomnar vi får nya Influencer manager, Ebba! Ebba har lång erfarenhet av sociala medier och har själv varit involverad i influencerbranschens uppkomst och tillväxt. Ebbas huvudsakliga uppgift på Interlaced kommer vara att ta hand om nätverkets influencers.

5 snabba med Ebba

Berätta gärna lite kort om dig själv

Jag heter Ebba Lundh och fyllde nyligen 21 somrar. Jag bor i centrala Örebro och är nyinflyttad tillsammans med min pojkvän i en supertrevlig 2a. Jag är en sprallig och glad tjej som älskar att uppleva nya saker, men lika mycket älskar jag att mysa hemma i soffan! Ett av mina största intressen är och har länge varit shopping då jag är mycket modeintresserad, men på senare år har jag även fått upp ett stort öga för att fynda på Second Hand. Jag älskar att umgås med min pojkvän, vänner och familj och ser då gärna även att en god måltid står serverad på bordet. Det måste jag därför ranka som topp ett på favoritintressen – ett gott umgänge och mat.

Vart är influencerbranschen om 3 år?

Jag tror, som så många andra, att branschen i sin helhet snart kommer passera den magiska miljarden i Sverige - men också att marknaden kommer hitta mer generella prissättningar för influencers. Branschen är fantastisk och växer så snabbt, men det ska bli så kul att se den mogna till något ännu bättre!

Ditt bästa tips till up and coming influencers?

Autenticitet är allt. Var dig själv i ditt skapande av innehåll och våga vara personlig, så länge det känns någorlunda bekvämt. Jag är övertygad om att dina följare vill lära sig mer om din personlighet!

Hur maximerar man intäkterna på bästa sätt som influencer?

Mitt bästa tips för att maximera intäkterna som influencer är att våga använda annonslänkar i fler sammanhang. Oavsett om du som influencer har produkter som passar annonsören i fråga eller inte så finns det nästan alltid möjlighet att klämma in en extra annonslänk i Stories, i YouTube-beskrivningen eller i blogginlägget. Annonslänkar hjälper inte minst dina följare att se vart du köpt klänningen, sminkborsten eller tränings-setet!

Hur kommer man i kontakt med dig?

Ta gärna kontakt med mig på ebba@interlaced.in så lovar jag att svara så fort jag bara kan! :)