Interlaced Influencers erbjuder nu marknadens snabbaste utbetalningar för influencers!

Roliga nyheter! För dig som idag får din provision utbetald som lön via Interlaced Influencers finns nu möjlighet till snabbare utbetalningar! 🥳

Med start torsdagen den 1/10 erbjuder influencernätverket Interlaced Influencers marknadens snabbaste utbetalningar till influencers. Tillsammans med utbetalningspartnern Gigapay kommer Interlaced Influencers nu erbjuda influencers att få betalt inom 5 minuter efter avslutat samarbete. Genom vår nya utbetalningspartner kan du med ett knapptryck på marknadsplatsen få din provision utbetald till ditt konto på bara ett par minuter * - nu dessutom till en lägre avgift.

“Vi arbetar ständigt för att du som influencer ska få en så bra upplevelse av vår plattform som möjligt. Därför har vi nu adderat ytterligare ett alternativ för dig som vill få din provision utbetald ännu snabbare.”

Så här gör du som influencer för att komma igång:

  1. Logga in på ditt konto hos Interlaced Influencers (eller klicka här för att starta ett)
  2. Gå till fliken Ekonomi.
  3. Klicka på "Välj en annan utbetalningspartner".
  4. Välj Gigapay och ange ditt mobilnummer (inkl +46).
  5. Följ instruktionerna och verifiera dig med Mobilt BankID för att sätta upp ditt konto, sedan är du redo att ta emot ännu snabbare utbetalningar!

Har du frågor eller funderingar på hur det går till och hur du kommer igång? Vänligen kontakta Interlaced Influencers direkt på support@interlaced.in.